ταμειακές μηχανές Θεσσαλονίκη
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ(Το καλάθι σας είναι άδειο.)
Ταμειακές μηχανές Θεσσαλονίκη
Ταμειακές μηχανές τιμές
Service ταμειακών μηχανών Θεσσαλονίκη

Εξουσιοδοτημένο Service

Η AlexTech Systems δραστηριοποιείται από το 1989 στο χώρο των ταμειακών συστημάτων, στη Θεσσαλονίκη. Παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, στον τομέα της επισκευής ηλεκτρονικών ταμειακών συσκευών. Παρέχει εξουσιοδοτημένο Service σε όλους τους τύπους ταμειακών μηχανών της ελληνικής αγοράς.
Αναλυτικά προσφέρει σε ασυναγώνιστες τιμές:
  • Service ταμειακών μηχανών
  • Συντήρηση ταμειακών συστημάτων
  • Service Ηλεκτρονικών Ζυγαριών
  • Service Καταμετρητών και Ανιχνευτών Χαρτονομισμάτων - Κερμάτων
  • Παραμετροποίηση Συστημάτων Παραγγελιοληψίας
  • Γνήσια ανταλλακτικά ταμειακών μηχανών

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες που δημιουργούνται σε κάθε επιχείρηση, από βλάβες που μπορεί να προκύψουν στα ταμειακά συστήματα, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με έμφαση στην αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει αξιόπιστες λύσεις και μεθόδους που παρατείνουν την διάρκεια ζωής της συσκευής σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο τομέα της επισκευής των ηλεκτρονικών συστημάτων, μας επιτρέπει την τάχιστη διάγνωση της βλάβης και την άμεση επισκευή της, μειώνοντας στο ελάχιστο τις συνέπειες για την επιχείρησης σας.

tameiakes-mixanes

H ALEX TECH SYSTEMS ιδρύθηκε το 1989 στην Θεσσαλονίκη. Πρώτη μας προτεραιότητα είναι η πλήρης ανταπόκριση στις ανάγκες της αγοράς και η ικανοποίηση των πελατών μας, ακολουθόντας τις εξελίξεις και προσφέροντάς τους προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Διαθέτουμε πολύχρονη πείρα στην πώληση και το εξειδικευμένο Service ταμειακών μηχανών.

Διαβάστε περισσότερα...

Επικοινωνία

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 22, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 54627

T. 2310.512708
K. 6977 43 06 37

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.