ταμειακές μηχανές Θεσσαλονίκη
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ(Το καλάθι σας είναι άδειο.)
Ταμειακές μηχανές Θεσσαλονίκη
Ταμειακές μηχανές τιμές
Service ταμειακών μηχανών Θεσσαλονίκη

Συχνές ερωτήσεις

Όλες οι απαντήσεις για τις πιο συχνές ερωτήσεις μπορούν να βρεθούν εδώ.

Συμφέρει να αγοράσω μεταχειρισμένη ταμειακή;
Όχι. Σύμφωνα με το νέο νόμο, η μεταπώληση ταμειακής μηχανής δεν επιτρέπεται.
Είναι μια φθηνή ταμειακή μηχανή ιδανική, αν έχω μικρό τζίρο; Πώς να επιλέξω ταμειακή μηχανή;

Η επιλογή της ταμειακή μηχανής δεν πρέπει να γίνεται σύμφωνα με το τζίρο, αλλά με βάση την μέση ημερήσια χρήση της. Για παράδειγμα, ένα μικρό κατάστημα που κόβει κατά μέσο όρο 300 αποδείξεις ημερησίως, με μέσο όρο 4€, έχει τζίρο 1.200 ευρώ. Αντίστοιχα, ένα κοσμηματοπωλείο που κόβει 4 αποδείξεις των 300€ έχει πάλι ημερήσιο τζίρο 1.200€. Στις δύο αυτές περιπτώσεις παρόλο που ο τζίρος είναι ο ίδιος, οι απαιτήσεις για τις ταμειακές μηχανές είναι πολύ διαφορετικές.

Σε κάθε περίπτωση μπορεί να επικοινωνήσετε μαζί μας και αφού αναλύσουμε τις απαιτήσεις της επιχείρησης σας, θα σας προτείνουμε την πιο οικονομική ταμειακή μηχανή, σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Επίσης, αν επιθυμείτε, θα σας παρουσιάσουμε ένα σύνολο ταμειακών μηχανών που καλύπτουν τις ανάγκες σας, και σας προσφέρουν κάποιες επιπλέον λειτουργίες που θα κάνουν την δουλειά σας ευκολότερη.

Σε τι διαφέρουν οι ακριβές ταμειακές μηχανές από τις φθηνές;

Οι παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή της ταμειακής μηχανής είναι κυρίως οι προδιαγραφές (απαιτήσεις ανάλογα με τη χρήση της ταμειακής) και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Επίσης, άλλοι παράγοντες είναι η ποιότητα και τα υλικά κατασκευής.

Πόσο συχνά χρειάζεται να γίνεται αλλαγή του μελανιού στις καινούριες ταμειακές μηχανές;

Οι καινούργιες ταμειακές διαθέτουν θερμικούς εκτυπωτές και με σωστή χρήση δεν θα χρειαστεί ποτέ να αντικατασταθούν.

Υπάρχουν ταμειακές μηχανές που μπορούν να συνδεθούν με άλλες συσκευές;

Υπάρχουν ταμειακές που μπορούν να συνδεθούν με ζυγαριές, με barcode scanner, με το συρτάρι, με έξτρα οθόνη, πληκτρολόγιο ή tablet. Επίσης μπορούν συνδεθούν με ηλεκτρονικό υπολογιστή για μεταφορά αρχείων από την κάρτα μνήμης ή σύνδεση με εμπορικά προγράμματα.

Υπάρχει ταμειακή μηχανή ιδανική για υπαίθριο εμπόριο;

Υπάρχουν ταμειακές μηχανές κατάλληλες για υπαίθριο εμπόριο. Καταρχάς, για χρήση σε υπαίθριο εμπόριο, πρέπει να έχει έγκριση φορητής ταμειακής. Επίσης πρέπει να έχει μεγάλη αυτονομία η μπαταρία για περισσότερες αποδείξεις, μικρό μέγεθος και βάρος, αλλά και στεγανότητα. Επίσης, αρκετές φορητές ταμειακές μηχανές διαθέτουν φορτιστή αυτοκινήτου 12V.

Έχω μια ταμειακή μηχανή με μπαταρία και μεγάλη αυτονομία. Μπορώ να την χρησιμοποιήσω σε λαϊκή αγορά;

Όχι, καθώς σύμφωνα με το νόμο, οι ταμειακές μηχανές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις λαϊκές αγορές πρέπει να είναι εγκριμένες για υπαίθριο εμπόριο.

Αν χάσω το βιβλίο της ταμειακής μηχανής, πώς μπορώ να πάρω άλλο;

Αρχικά πρέπει να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπαθεί για την εύρεση του, καθώς υπάρχει πρόστιμο. Αν παρόλα αυτά δεν καταστεί δυνατό να βρεθεί, πρέπει να κάνετε μια δήλωση απώλειας στη ΔΟΥ. Στη συνέχεια, αφού έχει πληρωθεί το πρόστιμο, προσκομίζετε το αποδεικτικό πληρωμής στο κατάστημα αγοράς της ταμειακής μηχανής για την επανέκδοση του.

Εάν χρωστάω σε ΟΑΕΕ ή στη ΔΟΥ, μπορώ να αγοράσω ταμειακή μηχανή για κάποιο νέο κατάστημα;

Ναι. Μπορείτε κανονικά να αγοράσετε ταμειακή μηχανή για το νέο κατάστημα καθώς δεν χρειάζονται ενημερότητες, και η θεώρηση πλέον γίνεται ηλεκτρονικά.

Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω όταν αγοράσω ταμειακή μηχανή; Πρέπει να δηλωθεί στην εφορία;

Όταν θα παραλάβετε τη ταμειακή μηχανή, αυτή θα είναι ενεργοποιημένη και θα μπορείτε άμεσα να την χρησιμοποιήσετε. Κάθε νέα ταμειακές μηχανές πρέπει να δηλωθεί ηλεκτρονικά και στο ΑΦΜ σας, εντός 10 ημερών.

Έχω παραλάβει κάποιο προϊόν αλλά είναι ελαττωματικό. Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση;

Το σύνολο των προϊόντων που αποστέλλονται ελέγχονται για τυχόν βλάβες και ελαττώματα κατά την παραγωγή τους, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί 100% η πιθανότητα ελαττώματος.

Εάν παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο 2310512708. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε το πρόβλημα εάν είναι κάτι που μπορεί να επιλυθεί. Σε διαφορετική περίπτωση, εάν το πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί από εσάς, θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία επιστροφής του προϊόντος στο κατάστημα μας. Περισσότερες πληροφορίες για την πολιτική επιστροφής προϊόντων μπορείτε να βρείτε στους όρους χρήσης.

Προσπαθώ να εγκαταστήσω το προϊόν που παρέλαβα αλλά αντιμετωπίζω δυσκολίες. Πώς μπορώ να έχω τεχνική βοήθεια;

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεται κάποια δυσκολία στην εγκατάσταση ή χρήση του προϊόντος που έχετε αγοράσει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310512708 για να σας βοηθήσουμε άμεσα και δωρεάν. Για προβλήματα και πληροφορίες μπορείτε να καλείτε Δευτέρα - Παρασκευή ή μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα μας, από τις 09:00 μέχρι τις 16:00.

Για προβλήματα έκτακτης ανάγκης μπορείτε να καλείτε καθημερινά (7 ημέρες την εβδομάδα) από τις 09:00 μέχρι και τις 00:00.

Αντιμετωπίζω κάποιο τεχνικό πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε ξαφνικά; Τι μπορώ να κάνω για αυτό;

Εάν παρουσιαστεί κάποιο τεχνικό πρόβλημα καλέστε μας στο 2310512708 και οι τεχνικοί μας θα σας βοηθήσουν να το αντιμετωπίσετε. Εάν το πρόβλημα που σας παρουσιάστηκε απαιτεί την επισκευή του προϊόντος ή την αντικατάσταση του θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία που θα εξακολουθήσετε. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στους όρους χρήσης.

Για τεχνική υποστήριξη μπορείτε να καλείτε καθημερινά (7 ημέρες την εβδομάδα) από τις 09:00 μέχρι και τις 00:00.

tameiakes-mixanes

H ALEX TECH SYSTEMS ιδρύθηκε το 1989 στην Θεσσαλονίκη. Πρώτη μας προτεραιότητα είναι η πλήρης ανταπόκριση στις ανάγκες της αγοράς και η ικανοποίηση των πελατών μας, ακολουθόντας τις εξελίξεις και προσφέροντάς τους προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Διαθέτουμε πολύχρονη πείρα στην πώληση και το εξειδικευμένο Service ταμειακών μηχανών.

Διαβάστε περισσότερα...

Επικοινωνία

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 22, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 54627

T. 2310.512708
K. 6977 43 06 37

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.