ταμειακές μηχανές Θεσσαλονίκη
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ(Το καλάθι σας είναι άδειο.)
Ταμειακές μηχανές Θεσσαλονίκη
Ταμειακές μηχανές τιμές
Service ταμειακών μηχανών Θεσσαλονίκη

Καταμετρητής χαρτονομισμάτων CCE340 CASH CONTROL

ΚΩΔΙΚΟΣ : 50006
με μεταφορικά Παραλαβή από το κατάστημα για 0,00 €
Περιγραφή

Μηχανή Καταμέτρησης  με Ανίχνευση Πλαστότητας  χαρτονομισμάτων CCE 340 MULTI  του κατασκευαστικού οίκου CASHCONCEPTS EUROPE GmbH, Γερμανίας 

Οι μηχανές CCE 340 MULTI είναι επιτραπέζιες, σύγχρονης ηλεκτρονικής τεχνολογίας, εύχρηστες, αξιόπιστες, ανθεκτικής κατασκευής, αμεταχείριστες και καλαίσθητης εμφάνισης. Διαθέτουν πιστοποιητικό CE και είναι πιστοποιημένες από την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα ως προς την πλαστότητα. 

 Μπορούν να δέχονται και να καταμετρούν σωστά και να ανιχνεύουν ως προς την πλαστότητα όλα τα κυκλοφορούντα χαρτονομίσματα ΕΥΡΩ, ανεξάρτητα από την κατάστασή τους (καινούρια, μεταχειρισμένα, φθαρμένα).

 Ανιχνεύουν τα πιο κάτω χαρακτηριστικά ασφαλείας.

  • Κωδικό που είναι ενσωματωμένος στην ταινία ασφαλείας των χαρτονομισμάτων
  • Την μαγνητική αγωγιμότητα της ταινίας ασφαλείας
  • Το πάχος των καταμετρούμενων χαρτονομισμάτων
  • Έλεγχος ultra violet (UV)
  • Έλεγχος διαστάσεων του χαρτονομίσματος (3D)

Μέσω του εξελιγμένου συστήματος ανίχνευσης πλαστότητας που διαθέτουν , πραγματοποιούν έλεγχο της μαγνητικής αγωγιμότητας της ταινίας ασφαλείας, έλεγχο του κωδικού που είναι ενσωματωμένος στην ταινία ασφαλείας καθώς και αποκωδικοποίηση του κωδικού, ο οποίος είναι διαφορετικός για κάθε χαρτονόμισμα.  Επίσης, μέσω του ανιχνευτή πάχους ελέγχουν αν το πάχος των χαρτονομισμάτων είναι το ίδιο με τα καταμετρούμενα χαρτονομίσματα.

Η υποδοχή τροφοδοσίας έχει χωρητικότητα 300 χαρτονομισμάτων.

Με την τοποθέτηση των χαρτονομισμάτων στην υποδοχή για καταμέτρηση, η μηχανή αρχίζει αυτόματα ή μη τη λειτουργία της (ανάλογα με την επιθυμία του χειριστή) καθώς επίσης σταματά αυτόματα μόλις τελειώσουν τα προς καταμέτρηση χαρτονομίσματα.

Διαθέτουν τρείς (3) ταχύτητες καταμέτρησης, 800/1200/1500 ανά λεπτό.  Έχουν την δυνατότητα μειωμένης ταχύτητας για τον οπτικό έλεγχο των καταμετρούμενων χαρτονομισμάτων από τον χειριστή.

Σε όλα τα επίπεδα ταχυτήτων εντοπίζουν χαρτονομίσματα ύποπτα, πλαστά ή χαρτονομίσματα ξένα προς τα καταμετρούμενα.

Διαθέτουν ρυθμιστή πάχους.

Διαθέτουν φωτεινή οθόνη  LCD και ενσωματωμένο ανεπτυγμένο αριθμητικό πληκτρολόγιο (0-9), το οποίο επιτρέπει την προεπιλογή του αριθμού των προς καταμέτρηση χαρτονομισμάτων από το 1 έως το 999.

Δεν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης από τον χρήστη των ανιχνευτών ελέγχου των χαρακτηριστικών ασφαλείας των χαρτονομισμάτων

Διαθέτουν οπτική και ηχητική ένδειξη ολοκλήρωσης ελέγχου για τα γνήσια χαρτονομίσματα και διαφορετική ηχητική και οπτική ένδειξη για τα πλαστά χαρτονομίσματα.

Υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης για απρόσκοπτη λειτουργία της μηχανής με μελλοντικές εκδόσεις χαρτονομισμάτων ΕΥΡΩ.

Δυνατότητα καταμέτρησης της αξίας των χαρτονομισμάτων  (VALUE COUNT). 

tameiakes-mixanes

H ALEX TECH SYSTEMS ιδρύθηκε το 1989 στην Θεσσαλονίκη. Πρώτη μας προτεραιότητα είναι η πλήρης ανταπόκριση στις ανάγκες της αγοράς και η ικανοποίηση των πελατών μας, ακολουθόντας τις εξελίξεις και προσφέροντάς τους προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Διαθέτουμε πολύχρονη πείρα στην πώληση και το εξειδικευμένο Service ταμειακών μηχανών.

Διαβάστε περισσότερα...

Επικοινωνία

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 22, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 54627

T. 2310.512708
K. 6977 43 06 37

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.